Uite conducta, nu e conducta! De ce şi-au luat angajaţii Selina conductele abia instalate pe o stradă din oraş

Luna trecută, orădenii de pe strada Crişan au avut parte de o surpriză. Lucrătorii firmei Selina au spart asfaltul abia uscat de pe carosabil, de unde apoi au scos conductele şi au plecat.

Întrebaţi ce se întâmplă, muncitorii au dat vina pe primarul Ilie Bolojan care, ziceau ei, n-ar fi vrut să plătească pentru ţevile şi munca prestată, însă, după cum a aflat Bihorel, lucrurile stau cu totul altfel.

De fapt, firma montase conductele fără să ţină cont de faptul că strada cu pricina nu fusese pe lista celor cuprinse în comanda Primăriei şi ca atare, nu exista finanţare.

Când au descoperit că au lucrat de-a moaca, oamenii n-au avut altă soluţie decât să aducă strada la situaţia „anterioară”. Ca atare, şi-au scos „marfa” şi s-au dus…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de matilda | 25 iulie 2014 17:12

    ce „documentare” sa faca astia ? e scris la comanda lui Balbajan, sa-l mai linga putin intre buci, ca doar de-acolo isi iau spagile grase 😉

  2. >> Postat de cristi | 25 iulie 2014 10:19

    Eu locuiesc pe str Crisan si n-am vazut luna trecuta pe cineva sa sparga asfaltul si sa ia conductele de apa rece. Este o prostie ceea ce sustineti in articol, conductele instalate de selina au inlocuit vechea retea de apa rece iar daca ar fi fost scoase dupa cum sustineti am fi ramas fara apa (vechea retea nu mai exista).
    In realitate cei de la termoficare au tot carpit din loc in loc reteaua lor pe str. Crisan.
    Daca v-ati fi documentat ca orice jurnalist care se respecta, gaseati pe site-ul Companiei de Apa proiectul de reabilitare pe bani europeni a retelei de apa in care este inclusa si str Crisan.