Prosperitate în familie: Șeful grupului de consilieri locali ai PSD, Liviu Sabău Popa, trăiește bine din banii publici

Director economic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor şi totodată consilier local, PSD-istul Liviu Sabău Popa trăieşte bine din bani primiţi şi direct, şi indirect, din fonduri publice.

Pe lângă faptul că, aşa cum BIHOREANUL a arătat încă de anul trecut, e angajat şi la cabinetul europarlamentarului Emilian Pavel, soţia sa, Diana Sabău Popa, prodecăniţă la Facultatea de Ştiinţe Economice, are un cabinet de insolvenţă care la rându-i lucrează tot cu statul.

Conform declaraţiei de avere depuse pentru anul 2017, prodecăniţa a avut un contract cu două entităţi controlate de PSD: Fundaţia Euroregiunea Bihor – Hajdu Bihar, de unde a încasat 7.200 lei pentru servicii de contabilitate prestate timp de 10 luni, între 28 februarie şi 31 decembrie, respectiv cu SC Pază şi Protecţie Bihor SRL, societate a Consiliului Judeţean şi condusă de alt PSD-ist, Horia Miara, de la care a încasat 7.000 lei, tot pentru servicii de contabilitate, dar prestate doar o lună, din 18 mai 2017 până pe 19 iunie 2017!

Defalcate pe luni, sumele depăşesc chiar salariul de la facultate care, conform documentului, a fost anul trecut de 5.900 lei. Aşa-i când eşti în partidul aflat la butoane…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de gabi | 28 iunie 2018 15:31

    Asa popor, asa lideri.

  2. >> Postat de Konsilieru | 28 iunie 2018 11:17

    Astea-s butoanele judetene. Valabil si pentru butoanele municipale…(vezi Sewre, Birta, etc). Fara a tine partea cuiva. Zic si eu. ;-))