Prigonitul lui peşte: Horea Vuşcan se simte ameninţat pentru că cineva a spart un geam al supermarketului Profi

Pe cât de hamiş se arată în diverse conferinţe de presă şi pe net, Horea Vuşcan, cel mai probabil viitor candidat la Primăria Oradea, e pe atât de sperios în viaţa reală. Joia trecută, filiala judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a trimis un comunicat de presă intitulat „ameninţări şi acte de vandalism la adresa membrilor PMP”.

Oamenii lui Băsescu au constatat că Vuşcan a fost ameninţat printr-un comentariu postat pe bihon.ro de un orădean care se întreba de ce nu-l pune nimeni „cu botul pe labe” şi spunea că are cunoştinţă despre „cineva care va avea grijă de el. În câteva zile”.

Paranoici sau poate doar avizi de publicitate, PMP-iştii au pus în conexiune comentariul cu faptul că joia trecută cineva a crăpat cu un bolovan geamul farmaciei din supermarketul Profi Sântandrei.

Care-i legătura? Păi, clădirea în care se află supermarketul este a lui Vuşcan. Şi uite aşa afaceristul a găsit un prilej bun „să depună două plângeri penale pentru ameninţare şi pentru distrugere, prin care solicită identificarea şi tragerea la răspundere a făptașilor”. Mai ştiţi pe cineva mai ahtiat după justiţie ca Vuşcan?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale