Prigonitul lui peşte: Horea Vuşcan se simte ameninţat pentru că cineva a spart un geam al supermarketului Profi

Pe cât de hamiş se arată în diverse conferinţe de presă şi pe net, Horea Vuşcan, cel mai probabil viitor candidat la Primăria Oradea, e pe atât de sperios în viaţa reală. Joia trecută, filiala judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a trimis un comunicat de presă intitulat „ameninţări şi acte de vandalism la adresa membrilor PMP”.

Oamenii lui Băsescu au constatat că Vuşcan a fost ameninţat printr-un comentariu postat pe bihon.ro de un orădean care se întreba de ce nu-l pune nimeni „cu botul pe labe” şi spunea că are cunoştinţă despre „cineva care va avea grijă de el. În câteva zile”.

Paranoici sau poate doar avizi de publicitate, PMP-iştii au pus în conexiune comentariul cu faptul că joia trecută cineva a crăpat cu un bolovan geamul farmaciei din supermarketul Profi Sântandrei.

Care-i legătura? Păi, clădirea în care se află supermarketul este a lui Vuşcan. Şi uite aşa afaceristul a găsit un prilej bun „să depună două plângeri penale pentru ameninţare şi pentru distrugere, prin care solicită identificarea şi tragerea la răspundere a făptașilor”. Mai ştiţi pe cineva mai ahtiat după justiţie ca Vuşcan?


*
*