Poticneală la Dottore: Teza de doctorat a lui Florian Bodog dă bătăi de cap Comisiei de Etică a Universității din Timișoara

Au trecut opt luni de când Comisia de Etică a Universităţii de Vest din Timişoara a început o anchetă asupra fostului ministru orădean al Sănătăţii Florian Bodog, după ce publicaţia Press One a dezvăluit că doctoratul în management susţinut de PSD-ist la această universitate este plagiat aproape integral, de la un capăt la celălalt.

Totuşi, până acum, eticienii de la Timişoara n-au ajuns la nicio concluzie! La solicitarea scrisă a BIHOREANULUI, Universitatea de Vest a anunţat în urmă cu o lună că ancheta ar fi la final şi că raportul Comisiei de Etică va fi făcut public, curând, pe site-ul instituţiei. Ceea ce nu s-a întâmplat.

De ce durează aşa mult ancheta, universitarii din Timişoara nu zic. Poate că atât de adânc şi-a îngropat teza „Dottore” Bodog încât eticienii n-au terminat încă de săpat, ca s-o găsească…

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de hajdubihorel | 22 iunie 2018 14:23

  Sunt curios daca lucrarea de licenta a lui Bihorel poate fi consultata undeva…

  • >> Postat de Adriana | 22 iunie 2018 23:35

   Te bagi? Eşti sigur că poţi citi câteva zeci de pagini fără să-ţi fracturezi ceva? PS: nu are niciun desen explicativ…

  • >> Postat de hajdubihorel | 23 iunie 2018 09:50

   Sigur ca m-as baga. Chiar cu riscul fracturii (ce exprimare de mahala). Dar nu am unde, deocamdata.
   PS: sa nu crezi draga Adriana ca-l apar pe Bodog. E un submediocru (la fel ca multi altii gen Curila etc), dar voi prea generalizati aruncand noroi in toti cei de la UO, desi mai sunt si 1-2 de valoare pe acolo, poate nu in functii de conducere. Asa ca pentru a da o justificare aruncatului cu noroi, publicati-va voi lucrarile de licenta, ca sa dati un exemplu de lucrare 100% neplagiata. Sa le vedem!

  • >> Postat de Adriana Totorean | 23 iunie 2018 16:00

   Te invit la redacţie, personal îţi înmânez un exemplar din lucrarea mea de licenţă, care oricum, trebuie să se regăsească şi la UO, prin ceva arhive. Doctorat n-am, aşa că nu am avut ce lăsa în biblioteci, implicit nu ai ce citi. Că eşti sau nu din gaşca lui dottore, evident, n-am de unde şti, dar mă gândesc că dacă sari taman la un articol despre el şi culmea, despre o altă universitate, nu cea de la Oradea, ceva simpatii tot or fi la mijloc. Să ştii că mai răi ca jurnaliştii sunt universitarii care îi apără pe plagiatori şi pe impostori, chiar în detrimentul universitarilor de valoare pe care îi invoci.