Pe Cornel Popa drumurile îl omoară

Cred că cele mai agreabile lecturi rămân comunicatele de presă. Izvoare de înţelepciune şi surse de inspiraţie, acestea pot caracteriza exact personalitatea celor care emit enormităţile. Perfecţiunea a fost atinsă de un comunicat din partea Consiliului Judeţean în care se spunea că deblocarea lucrărilor la drumul Oradea-Beiuş se datorează „repetatelor vizite la Bucureşti făcute de preşedintele Cornel Popa”. Carevasăzică nu contează ce faci şi cu cine te vezi la Bucureşti, important e să faci kilometraj.

În aceeaşi logică cred că domnul preşedinte a făcut nenumărate drumuri şi la Viena, altfel nu se explică de ce OMW-ul face o investiţie de 200 de milioane de euro în Bihor. N-ar strica să punem izmene pe călători şi toţi mahării din Bihor să se deplaseze cu mic cu mare la Bucale, poate aşa se deblochează şi lucrările la autostradă.

Simt eu în urină că dacă Marcel Boloş reuşeşte să facă bani pentru Aeroport, vom primi un comunicat de presă în care se va arăta că meritul îi aparţine domnului preşedinte Popa şi nenumăratelor sale vizite la Bucureşti.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Carp III | 18 aprilie 2013 22:35

    Fiind rezistent la alcool va ramane pe drumuri singur, in timp ce insotitorii merg la culcare.