Mai curaţi, mai uscaţi: Justiţiarii îşi pasează dosarele fraţilor Maghiar ca pe cărbuni încinşi

Aşa cum BIHOREANUL a anunţat, fraţii Doru şi Adrian Maghiar, trimişi în judecată pentru că au eliberat zeci de diplome false în numele Universităţii, sunt protagoniştii unei noi anchete.

Procurorii de la Parchetul General şi-au pus întrebarea ce a făcut clanul Maghiar cu banii încasaţi pe diplome, aşa că le-au cerut colegilor de la DIICOT să-i ancheteze, la pachet cu neamuri şi prieteni, pentru constituire de grup infracţional, spălare de bani, înşelăciune şi folosire de acte nereale.

Asta pentru că există bănuiala că banii primiţi pe diplome au fost investiţi în alte afaceri, inclusiv în Spitalul Pelican. Procurorii au făcut ce-au ştiut ei mai bine, dispunând neînceperea urmăririi penale a celor doi fraţi, sub motivul că „nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de constituire a unui grup infracţional”, iar pentru restul infracţiunilor au trimis dosarul la Parchetul Bihor.

Văzând asta, Bihorel şi-a adus aminte cum exact aceeaşi reţetă a fost aplicată şi asupra tatălui lor, Teodor Maghiar, încă de pe vremea când bătrânul vota la „foc automat”: procurorii îşi pasau dosarele unii altora de parcă ar fi fost cărbuni încinşi.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Carp III | 18 aprilie 2013 23:09

    Justitiarii de unde au diplomele cu care se lauda in CV-uri, ca doar Maghiar a fost darnic si le-a dat in primul rand lor.