Fals tratat de înmatriculare. Sute de maşini second-hand înregistrate naşpa!

Samsarii de maşini au dat mâna cu grefierii pentru a putea înmatricula rablele aduse din Occident. Dar, până la urmă, gestul lor este meritoriu, pentru că n-au făcut altceva decât să grăbească actul de justiţie.

Şi-au dat termene de judecată mai scurte, au comasat într-un proces mai multe maşini, toate acestea pentru celeritate şi degrevarea instanţelor, chestii pe care coana Europa ni le cere cu orice ocazie.

Ce poate fi mai minunat decât ca tu, împricinat, să-ţi dai propriul termen de judecată? E primul pas spre noţiunea de „self justice”, cea care ar putea produce economii colosale prin renunţarea la judecători, procurori, avocaţi şi grefieri.

Poliţiştii au descoperit, în anchetă, că e implicat şi un Birou de Copiat Acte. Staţi puţin că nu pricep: cei de la biroul de copiat acte sunt acuzaţi că au făcut falsuri? Păi, prin însăşi natura muncii lor ei nu fac altceva decât să copieze nişte acte, doar scrie în obiectul lor de activitate!

Poate că certificatele de înmatriculare sunt naşpa, dar, să recunoaştem, la ce jafuri de maşini s-au adus în ţară, nici nu merită să umbli după hârtii veritabile!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de eu | 22 iunie 2013 21:10

    da unde se inmatriculau tovarasi?
    Si serviciul inmatriculari de sub prefectura era parte in proces, cum de ei au mancat usturoi si nu pute nimanui ?