Pásztor aduce Taromul la Oradea

Eșec de proporții al președintelui Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor. Deși s-a străduit din răsputeri ca de pe Aeroportul Oradea să-și ia zborul numai ciorile, totuși Taromul s-a încăpățânat și vrea să deschidă curse externe.

Prin asta, președintele speră să închidă gura cârcotașilor care-l acuzau că lucrează mai mult în folosul aeroportului din Debrețin.

Până la urmă povestea nu și-a schimbat cu mult datele. De la Debreţin se zboară mai peste tot la prețuri de low cost, iar orădenii vor fi invitați să scoată cel puţin 150 de euro pentru un drum dus întors de Barcelona.

După câteva luni se vor prinde și băștinașii că e mai rentabil să zbori din Debreţin, așa că vor renunța la serviciile companiei naționale, iar Taromul va fi tentat să se retragă, din motive de rentabilitate, de pe piața externă.

Și, uite așa, nu Pásztor și compania vor fi învinuiți că nu avem curse externe, ci orădenii, că sunt mai cărpănoși și nu vor să scoată de trei ori mai mulți bani ca cei din Debrețin pentru un zbor.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Pasagerul | 24 octombrie 2018 00:40

    Cei care criticati preturile Tarom-ului, aveti oare habar cati bani scot din buzunar, cei care apeleaza la curse pe Debrecen ??? Stiti oare ca pentru un zbor, indiferent de unde din Europa, costul unui bilet ajunge si chiar depaseste in unele cazuri 100 euro/lire !!!!! Daaa, frate roman si patriot care esti !!! Vorbind despre un zbor in cursul saptamanii ( Nu weekend, cand preturile sunt mai mari ), cu bagajul de mana la bord ( ceea ce implica achizitia biletului cu priority boarding ), bagaj de cala. De mentionat ca NU vorbim de mofturi precum: scaun cu spatiu extra la picioare, sandwich-ul / racoritoare la bord pentru care scoti alti bani din buzunar. Iar ‘’cireasa de pe tort’’ mai ia in calcul si transferul Debrecen – Oradea, minim 10 euro/ sens, depinde de confortul ales .
    …….si atunci despre ce preturi mari vorbim !?! Serviciile Tarom-ului, la orice ora, sunt peste orice companie low-cost.