Parcare cu arest: Şoferii stau la coadă la ieşirea din parking-ul suprateran din cauza parcometrelor defecte

Parcarea supraetajată din spatele Palatului de Justiţie este pusă pe reţineri, şi nu pentru că şi-ar fi luat DNA-ul câteva birouri aici! Aproape că nu este zi în care la ieşirea din parking să nu se formeze cozi de maşini care aşteaptă la barieră.

Situaţia durează deja de aproape trei săptămâni, pentru că la scurt timp după ce meşterul care avea în grijă cele două parcometre şi-a dat demisia unul dintre automatele de taxare şi-a găsit obştescul sfârşit, iar al doilea trage, la rândul său, să moară. La ore de vârf, până să încaseze banii şi să elibereze tichetul ce ridică bariera, singurul aparat de taxat rămas în uz „gândeşte” lent spre deloc.

Firma care are în grijă parcometrele şi-a trimis meseriaşi să remedieze defecţiunea, dar încă nu i-au dat de cap. Oare n-ar fi fost mai simplu şi mai în folosul cetăţenilor să înlocuiască taxametrele cu altele, la care să se poată face plăţi şi cu cardul? Poate banii virtuali îi numără şi parcometrul mai repede…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Oradea | 12 octombrie 2016 11:18

    Hai mai lasati ma cu prostiile! Eu am abonament de 10 luni la parcarea supraetjata si nu am vazut coada niciodata! Numa sa criticati! Criticati mancarea proasta de la toamna oradeana! Si cozile interminabile de la food festival!