Lucica, Parlamentul și Dictatorul

Șefa femeilor liberale, deputata Lucia Varga, s-a trezit în afara listelor pentru viitorul parlament. Cum meritul pentru această ispravă îi aparține dictatorului Bolojan, distinsa vestă a liberalismului de pe Criș a decis să-și dea demisia din funcția de șefă a doamnelor liberale.

Mare prostie, domn’ Bolojan! Păi, pe fătuca asta o luxați? Pe ea care a prestat mirific pentru Oradea pe când era la Ape, mai mult sau mai puțin tulburi? Păi, doamna asta va rămâne alături de Brătieni în istoria liberalismului prin faptul că și-a pus soțul director la Hidroelectrica.

Distinsa s-a mai evidențiat și prin inițiativele în domeniul amenajărilor pe ape, unde a avut o prestație de nota 10. 10% evident. Dacă Lucica nu va fi recuperată de ceva organizație în alt județ, drumul domniei sale spre altă lumină a liberalismului, Tăriceanu, este deschis.

Să vedeți cum vor da năvală electorii să pună ștampila de doamna Varga, chit că ea de mult a fost ștampilată de Ilie Bolojan.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de eS | 11 octombrie 2016 12:39

    Na, pacat, era un tandem perfect doamna blonda care graseiaza plus doamna blonda care sasaiaza ca exponente ale „femeilor liberarale. „. Ce ar mai putea urma / o doamna blonda balbaita.