Pantofi, şosete, budigăi: Un bărbat a alergat în chiloţi pe strada Louis Pasteur (FOTO / VIDEO)

În dimineaţa de vineri, 20 februarie, pe la ora 9, trecătorii zgribuliţi aflaţi pe strada Louis Pasteur au fost miraţi să vadă un tânăr alergând costumat doar cu o pereche de chiloţi şi având în picioare şosete şi pantofi. Din cauza vitezei cu care se deplasa nu s-a putut observa dacă nu cumva avea şi alte accesorii vestimentare, gen prezervativ.

Judecând după starea fizică, junele nu părea să fi fost surprins de vreun soţ încornorat, deoarece nu avea faţa spartă, şi nici n-a sărit de pe balcon, gleznele fiindu-i în perfectă regulă, dar totuşi a părăsit locul faptei în mare grabă de vreme ce n-a apucat să-şi înhaţe măcar pantalonii.

În lipsa unei confirmări oficiale, Bihorel propune mai multe variante de scenarii pentru apariţia inedită:

1. Băiatul era un student la Stomatologie care venea după un examen cu profesorul Constantin Romanul, căruia – neavând bani de şpagă – a trebuit să-i lase hainele.

2. Era unul dintre celebrii omuleţi verzi ai lui Putin care, din cauza sărăciei din Rusia, nu mai are bani de echipament.

3. Era un cetăţean onorabil ajuns în această ipostază după ce şi-a achitat taxele şi impozitele. 4. Era un stripper care se antrena pentru Ziua Femeii.

5. Era un june ieşit de la restaurant după un chef prelungit de Valentine’s Day.

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de alupigus | 26 februarie 2015 14:53

  Nicusor , futa-te luna , unde fugi ?

 2. >> Postat de pop | 25 februarie 2015 19:34

  Filmare cu mn in chiloti a fost un pariu pe 100 de euro daca merg pe jos din fata de la presidet pana la crisul sa se stie sincer ce om care lucra pt 1000 de lei nu o face lucru de 10 minute?

 3. >> Postat de 1 | 24 februarie 2015 21:59

  poate ca era vre-un „glumet” iesit dintr-un pavilion de la fostul Spital 6 tinand cont ca actiunea era pe „Pasteur”

 4. >> Postat de Cristian | 24 februarie 2015 13:04

  Completez :1.este nebun
  2. a pierdut un pariu cu prietenii
  imi aduc aminte cu ani in urma ca mai era unu,solid bine si chel ,care la minus 12 grade afara, alearga pe malul Crisului doar in slip fara sosete si descult 😀