Judecată… la cald: Deşi n-are autorizaţie, soţul unei judecătoare poate folosi un foraj de apă termală la o pensiune din Băile Felix

Vă amintiţi cum, în urmă cu două veri, o ditamai comisie formată la comanda prefectului Claudiu Pop lua la pas pensiunile din Băile Felix şi 1 Mai, pentru a depista forajele ilegale de apă geotermală?

La acea vreme inspectorii au depistat doar şase puţuri fără autorizaţie prin care se fura apă termală, dar nici până acum n-au reuşit să le închidă pe toate!

Bihorel a aflat că unul dintre foraje a fost depistat chiar în curtea pensiunii deţinute de soţul judecătoarei Laura Soane, de la Curtea de Apel Oradea.

Comisia de control a constatat că dintr-un foraj care în acte figura ca fiind pentru apă rece se extrage de fapt apă geotermală, folosită la încălzirea stabilimentului.

Deşi inspectorii au cerut cimentarea forajului, Pavel Soane a dat în judecată Agenţia Naţională de Resurse Minerale, ba chiar a şi câştigat, pe motiv că apa ar fi fost folosită exclusiv pentru uz propriu, nu comercial.

Sentinţa Judecătoriei nici n-a fost atacată de ANRM, aşa că a rămas definitivă. Probabil la fel ca furtul de apă termală…

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de ovidiu | 28 februarie 2015 19:56

  nu unde e locul swingerilor?-adica Topaz parca! A mai avut ceva probleme omul?

 2. >> Postat de BoBo | 25 februarie 2015 20:25

  Tara de kkt, numele tau e Romania. Acesti oameni fac tinerii sa plece din tara. Daca vreti dreptate si va doriti tara inapoi, aruncati cu ei in puscarie!

 3. >> Postat de capitala apelor term | 25 februarie 2015 19:53

  capitala apelor termale, nu-i asa? pina organizati voi comisiile alea seaca apa termala, bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaa hotilor, veti inaugura turismul balneo fara ape termale…

 4. >> Postat de mirel | 25 februarie 2015 11:13

  no ma….!asta-i treaba…hai sa furam cu totii…ca dreptate …la Judecata de apoi, ca pana atunci , vorba lui Boca Arsenie, ne cerne Satana …nu-i rau…judecator sa fii, sau perechea, ca nu se atinge nimeni de tine….bravo stat roman…