O poză cât o mie de cuvinte

Prima oară am crezut că e un trucaj grosolan. Adică Bolojan la aceeași masă cu Mang și cu Cseke? M-am dumirit abia atunci când am constatat că i-a unit pe toți trei dorul de schimbare a Constituției în stringenta și urgenta problemă a homosexualilor care vor să ne ia copiii.

Și eu care speram că s-au întâlnit să decidă ce se întâmplă cu Autostrada blestemată care nu ne va mai uni niciodată cu țara. La câte zeci de investiții, în valoare de sute de milioane de euro are de urmărit, primarul Oradiei putea lejer să se scuze de la o adunare convocată de băieții ăia cu barbă ce împart opiu poporului.

Dar are uneori talentul de a se afișa în locuri și cu persoane ciudate, semn că omul degeaba e beton la administrație, că în politică mai are de învățat. Și acum îmi aduc aminte cum o plimba prin oraș pe doamna Norica Nicolai, apropo, singurul bărbat adevărat din PNL, ca să culeagă voturi la europarlamentare. Sau ce „fericit” zâmbea lângă Florian Bodog când s-a născut struțo-cămila aia de USL.

E periculos să-ți faci poze cu orișicine, că nu se știe niciodată cum vor fi interpretate peste ani. Dragnea și-a făcut poze cu Statul paralel, iar acum Bolojan cu alde Mang și Cseke, care-s paraleli cu Statul.


*
*