O nouă imbecilitate guvernamentală amuză populaţia în prag de Crăciun

Când am auzit de taxa pe stâlp, primul gând a fost că se pune impozit pe mândria starurilor porno. Rău trebuie să arate bugetul dacă impozităm baraje şi lacuri, streşini şi lopeţi.

Ei bine, acum bugetul va deveni de-a dreptul obez pentru că persoanele care transportă autostopişti vor fi drastic amendate. Sunt convins că există rechini pe piaţă care fac transport ilegal.

Dar de aici şi până la a taxa orice şofer care mai duce câte un amărât la destinaţie, drumul e lung şi prost. Sunt zone ale economiei, de obicei marginale şi cu pondere mică în buget, în care există nereguli. Dar ar costa mai mult să pui aparatul de control pentru eradicarea fenomenului.

Aşa că desfiinţarea autostopiştilor nu e decât o nouă pagină din activitatea unui Guvern jenant care are idei puţine şi fixe. Dacă tot vrea să pună aberaţia asta în practică, hai să vedem câteva măsuri ce se impun.

1. Pentru a nu fi acuzaţi că transportă stopişti, conducătorii auto din România vor circula singuri în maşină.

2. Persoana dovedită că transportă autostopişti va fi amendată cu 5 mii de lei, iar pasagerul va fi împuşcat pe marginea şanţului.

3. Pentru a evita cazurile în care şoferul susţine că transportă rude, se va face testul ADN.

4. Toate persoanele care circulă pe marginea drumului vor fi amendate pe motiv că sunt nişte ipotetici stopişti.

5. Se consideră autostopişti şi persoanele care sunt luate şi pe ruda de la bicicletă sau pe ruda biciclistului.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Dan | 20 decembrie 2013 16:26