Parcare cu descurajare: Ce metodă a descoperit un orădean pentru a scăpa de amenzi (FOTO)

Un orădean a găsit o metodă simplă şi ingenioasă pentru a-şi lăsa maşina în orice parcare din oraş fără a se teme că ar putea fi amendat, chiar dacă nu îşi scoate tichet.

Proprietar al unui Logan, omul şi-a tapetat bordul maşinii cu tichete de parcare cumpărate pentru câte 30 de minute, cu câte un leu, astfel că angajatul de la serviciul Parcări care s-ar încăpăţâna să verifice dacă între ele se află cumva şi vreun tichet valabil pentru locul şi pentru ziua respective şi-ar pierde cel puţin o jumătate de ceas încercând să le purice pe toate.

Aşa că mai bine se lasă păgubaş şi face paşi, mai departe.

8

8 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Marius Paraschiv | 14 ianuarie 2014 21:51

  Legea spune clar ca biletul trebuie afisat in loc clar vizibil, neobstructionat, etc? N-o sa stea agentul sa caute tichetele de sub scaune sau de sub alte tichete. Este datoria soferului sa-l afiseze in loc perfect vizibil, sau sa-si asume greseala si sa plateasca amenda.

 2. >> Postat de Romanul Simplu | 21 decembrie 2013 07:29

  Si-au facut reclama la saptamanulul Bihoreanul ca si asa nu-l mai cumpara nimeni si este posibil ca sa falimenteze !:))=)) Si cota de piata BRAT i-a scazut din septaembrie pana acum intr-o cadere libera !:))=)) Iar in fotografie se vede reclama dela intrarea in redactia saptamanalululi Bihoreanul si au facut din acesta un subiect , eu un roman simplu @Romanul Simplu in locul respectivului sofer de Dacia cu numarul BH 76 OGN i-as da in judecata pe motiv de molestare si intimidare !:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.

 3. >> Postat de ingrid pop | 20 decembrie 2013 16:41

  vorbesti prostii draga, se baga nr masinii in aparatul lor si te verifica daca ai sau nu tichet…. nu mai dezinformati lumea cu teorii proprii neverificate!!!!!!!!!!!

  • >> Postat de lugojana | 21 decembrie 2013 11:08

   …pai cum ar putea verifica nr masinii daca tichetul de 30min cumparat de la chiosc n-are nici o legatura cu ne masinii ? Daca functioneaza sau nu sunt si eu curios, dar comentariul tau e mai nefondat decat stirea, fara suparare…

  • >> Postat de jiji | 21 decembrie 2013 18:54

   prostii vb tu. nr masini e bagat in sistem doar daca trimiti sms la 7140. ce inseamna sa vb fara sa stii

  • >> Postat de Dana | 21 decembrie 2013 20:11

   DRAGA iNGRID CRED CA TU ESTI INFORMATA GRESIT SAU NU STII MODALITATILE PLATII TAXEI DE PARCARE,SE POATE CUMPARA SI TICHET DE PARCARE PENTRU 1 ORA SAU JUMATATE DE ORA DE LA CHIOSCURILE DE ZIARE CARE NU SUNT NOMINALE SI NICI CU NR DE MASINA SUNT RAZUIBILE DATA,ORA SI PERIOADA PARCARII .
   DECI TE ROG VERIFICA SI TU CHESTIA ASTA SI APOI SPUNE TEORII PROPRII NEVERIFICATE.
   DANA

  • >> Postat de anticomunistul | 21 decembrie 2013 21:41

   Ingrid, tu esti blonda?

  • >> Postat de pt ingrid pop | 22 decembrie 2013 07:02

   Cred ca tu vb prostii , DRAGA, ce zici tu e valabil pt. SMS !

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale