Noul primar al Sânmartinului, Cristian Laza, dărâmă coșmeliile liberalilor

După ce patru ani de zile, fostul primar de Sânmartin, pesedistul Cristian Laza, nu a fost în stare să dărâme tarabele din centrul stațiunii și nici să facă trotuarul, iată că noul primar, tot PSD-ist și tot Cristian Laza, vrea să spargă coșmeliile și normele.

Petru asta a avut nevoie de patru ani să-și dea seama că forma asta de comerț necivilizat din buricul stațiunii este practicată de neamurile liberalilor din comună. Mai mult decât atât: a trebuit să aștepte ca fostul viceprimar PSD-ist Nicolae Leucea să treacă la liberali, pentru a putea băga buldozerul și în înjghebarea acestuia.

Totodată, se pare că și trotuarul va fi făcut de noua administrație cu ajutorul organizației de partid, după ce patru ani turiștii s-au deplasat mai mult prin șanțuri. Dar poate cea mai bună veste este că modelul doamnei Firea cu companiile ei bugetofage și inutile a fost preluat și de domnul Laza, care și-a alcătuit o trupă ce cârpaci ce anvelopează termic pe bani de nimic blocurile din localitate. La vremuri noi, oameni noi, ca voi!

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Mihut victoria | 25 ianuarie 2021 18:51

    Nu cred ca la va dărîmă ac.se mai construiește inca un ,darapanatura vizavi cu piața cine a dat autorizație?incredibil cum arată aceasta stațiune.pacat.DOMNULE BOLOJAN AJUTANE .sa avem o stațiune impecabilă.multumesc anticipat.

  2. >> Postat de Bregea nicolae | 25 ianuarie 2021 15:43

    Ce caută oameni buni din sec 21 toaleta publică wc in centrul pietonal al stațiunii. Km o?