Norocel cu stress-uri: Cum a ajuns adjunctul de la Patrimoniu să fie mai temut decât Bolojan în Primăria Oradea

Se spune că pentru a cunoaşte cu adevărat un om nu trebuie decât să îl pui şef.

Plecarea în vacanţă a şefului Direcţiei Patrimoniu Imobiliar, Lucian Popa, i-a lăsat mână liberă adjunctului acestuia, Cristian Norocel Popescu, să-şi demonstreze calităţile manageriale. Pentru început, Popescu a schimbat Loganul de adjunct cu Duster-ul directorial, cu care s-a deplasat pe la obiectivele Primăriei, de la Orăşelul Copiilor la Bazinul Olimpic, pentru a face disciplină cu personalul.

Norocel a devenit mai temut în Primărie decât şeful instituţiei, Ilie Bolojan, după ce şi-a făcut obiceiul să intre în birouri şi să strige ca la jafurile armate: „Toată lumea mâinile sus!”. Funcţionarii sunt obligaţi să ridice mâinile de pe tastaturi pentru ca şeful lor să poată verifica pe monitoare cu ce se îndeletnicesc în timpul serviciului.

Subalternii povestesc că Popescu a devenit atât de „agreat” în Primărie şi în afara instituţiei, încât a cerut Poliţiei Locale să instituie un post de pază pe holul de la etajul II, unde îşi are biroul, ca să se simtă în siguranţă. Cu o asemenea atitudine, nici nu-i de mirare…


*
*