Beiușul s-a umplut de organe

Razie de amploare la Binș, unde au descins polițiști, gardieni foresteri, inspectori de la ITM  și alte instituții care să curme fărădelegile din zonă.

Ceea ce i-a deranjat pe băștinași a fost faptul că toate controalele s-au desfășurat în baza legislației românești, cu toate că pe acolo funcționează Codul Penal de Beiuș și Codul de procedură nu Penală, ci Locală. S-au descoperit numeroase fapte interesante.

  1. A fost descoperit ultimul bon fiscal eliberat în Beiuș. Datează din anul 1928 și a fost de urgență trimis la Oradea, dar nu la ANAF, ci la Muzeul Țării Crișurilor.
  2. La Beiuș, nici măcar inspectorii de la ITM nu sunt angajați cu forme legale.
  3. Nici n-au apucat echipele de control să iasă din Băile Felix, că s-au şi închis toate tarabele din Piața din Beiuș.
  4. Poliția a refuzat să facă controale la Primărie pentru că, de la Revoluție, niciun primar nu a scăpat de pârnaie, iar acum cu greu se mai găsesc mușterii pentru funcția asta.
  5. Cu trei săptămâni înainte de control, pe hoții de lemne i-a bufnit râsul.
  6. Garda Forestieră a reușit performanța de a confisca cinci butuci de lemn de la un sculptor care dorea să facă busturile primarilor martiri.

*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale