Napoleon ne omoară cu vaccinurile lui

Iată că urmaşele Oliviei au ieşit la proteste. Mai multe doamne au ieşit în stradă să se încordeze  împotriva vaccinărilor. Cea mai vehementă a fost o doamnă economistă, Ramona, care explica despre originile acestui obicei barbar care aduce numai nenorociri.

Napoleon, în loc să-şi vadă de morţii lui prin Rusia, a inventat vaccinul, cu care şi-a inoculat armata. E drept că pot exista efecte adverse din cauza vaccinului, dar nicio procedură medicală nu este sigură 100%. Pe principiul acesta, nici măcar o operaţie de apendicită nu se mai poate face, că există cazuri de decese, e drept, unul la un milion!

Ce m-a şocat la doamna economistă a fost că ştia ea sigur că doi copii din Toboliu sunt pe moarte la spital, de mai bine de o săptămână din cauza vaccinurilor, dar medicii ascund adevărul. M-am interesat şi am constatat că doamna are parţial dreptate. Nu e vorba de Toboliu, ci de Nojorid, nu e vorba de doi copii, ci de un adult, nu a venit de o săptămână la spital, ci de cincisprezece ani,  şi nu din cauza reacţiei la vaccinuri, ci pentru că acolo lucrează ca instalator.


*
*