Lucica Varga, trimisă de pesedişti la origini

Lucia_Varga_bulaDupă ce PNL-ul a fost ejectat de la guvernare, toţi miniştrii liberali au fost obligaţi să-şi ia adio de la traiul pe vătrai şi să se verse în teritoriu, spre întărirea organizaţiilor locale. Doamna Lucia Varga este trimisă la origini, acasă în Bihor, după o activitate intensă şi foarte solicitantă la Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Cei care cred că doamna ministru s-a preocupat pe perioada mandatului său doar de ascuţit creioane se înşală. După ce le-a ascuţit la un capăt, a trecut şi la celălalt, iar mai apoi şi la creioanele dermatograf aflate în dotare.

Cert este că pentru ABA Crişuri, binefacerile unui ministru neaoş au fost evidente. După cum vedeţi, la doi ani de la începerea lucrărilor, malul Crişului în centrul Oradiei este în continuare spart.

Aşa că, la cât a fost de darnică cu Apele Române, doamna Varga cu greu îşi poate găsi pe-aici un serviciu unde să facă ce se pricepe mai bine. La cât sunt de săraci oamenii şi colaboratorii lui Voloşeniuc, ăştia nici creioane nu mai au.


*
*