Pedeapsa Corcheş: Cum a ajuns vicepreședintele ALDE șef la Administrația Fondului de Mediu

Eternul vânător de funcţii la stat bine plătite şi nemeritate, vicepreşedintele ALDE Bihor Dorin Corcheş, mazilit în primăvară dintr-un post de la Ministerul Agriculturii, s-a învârtit de-un nou post grăsuţ, tot la Bucureşti.

De săptămâna trecută, fostul PDL-ist a devenit vicepreşedinte al Administraţiei Fondului de Mediu, cu rang de subsecretar de stat, suspendându-se temporar, a doua oară, de la şefia Oficiului Judeţean de Studii Pedologice.

Dacă noua „reuşită” a fost aflată de presa locală săptămâna trecută, ce nu se ştia, dar iată că o spune Bihorel, e că ALDE-istul a luat locul unei alte orădence, Georgeta Ionescu, fostă vicepreşedintă a Partidului Verzilor, de unde a plecat spre PNL, partid în care de altfel activase înainte să se „înverzească”.

Diferenţa între ea şi Corcheş este însă că femeia chiar se pricepe la mediu, fiind de profesie geolog şi acumulând o experienţă bogată în managementul domeniului. Poate tocmai de-aia a şi fost pedepsită…

1

1 Comentariu

*
*

 1. >> Postat de tina | 29 septembrie 2017 16:44

  e trimis la malai domnul ????stie el ce stie de cand era la PDL ???
  inca un om insuficient pe banii nostrii ? ce conteaza la cati sunt la stat, in special pusi si adusi in ultima vreme ???? ..cu .concursuri de forma !!!!!!care stau prin curte si fumeaza si beau cafele …
  TREABA E PT CEI CE MAI STIU CATE CEVA ???????
  in rest obligatii politice si guv , si oameni de umplutura pe bani grei !!!! daca se verifica nici jumate nu muncesc ? UNDE SUNT BAN I???? PAI CAM PE AICI???
  si peste tot …
  O REFORMA LA BUGETARI SI LA FUNCTIA PUBLICA SE CERE URGENT !!!!