Am dat cu premii: Viceprimarul Ovidiu Mureşan a primit un tricou cu anul naşterii… în kilograme (FOTO)

După cum deja ştiţi – unii poate ne-aţi şi văzut în transmisiune directă pe internet – aseară mi-am epuizat lista de premianţi pentru anul 2013 la Gala Premiilor lui Bihorel care s-a ţinut cu surle, trâmbiţe, magicieni şi bufet suedez la Hotel Continental.

Am avut o mulţime de invitaţi şi sunt mândru: pe majoritatea i-au amuzat glumele mele. Nu ştiu dacă şi pe viceprimarul Ovidiu Mureşan.

Dânsului i-am dat premiul „Aia nu-i inaugurare / Fără foarfecă-n dotare”, căci este un Speedy Gonzales al Primăriei. Taie panglici, depune jerbe, inaugurează monumente, binecuvintează concursuri de miss, comemorează eroi, sfinţeşte locuri de joacă pentru copii. La dexteritatea pe care a câştigat-o în timp, poate deja tăia panglicile pe lungime.

Pe lângă diploma de premiant, viceprimarul a mai primit de la mine – similar cu un cadou primit de edilul Bolojan din partea echipei FC Bihor – un tricou cu anul naşterii, adică 1969. Numai că am mai adăugat şi „kilograme” inscripţiei de pe tricou. Fără vreun motiv sau vreo aluzie…

Dar, rămâneţi pe recepţie, în curând veţi putea afla toate premiile pe care le-am oferit, aici, pe blogul meu. Acum mă duc să mă odihnesc, că-s tare obosit după petrecerea de azi-noapte.

Până una, alta, citiţi ce scrie BIHOREANUL despre eveniment, în articolul „Gala premiilor lui Bihorel: Glume bune, râsete şi… oameni de afaceri dezbrăcaţi (FOTO)”


*
*