Şef oriunde: Cine sunt cei care concurează pentru mai multe posturi de director la grădiniţele şi şcolile din Bihor

Vinerea trecută, Inspectoratul Şcolar Judeţean a publicat listele candidaţilor admişi la concursurile pentru conducerea şcolilor şi grădiniţelor, ocazie cu care actualii directori care speră să rămână în funcţii au aflat cine le mai vânează posturile.

Bihorel a descoperit şi trei candidaţi extrem de prevăzători, care, dornici să nu rateze cumva o funcţie, s-au înscris la mai multe concursuri. Campioană e educatoarea Mihaela Ana Pele, pretendentă a funcţiei de director la patru grădiniţe din Oradea: nr. 53, nr. 45, nr. 52 şi nr. 54. Pe locul doi în clasamentul „fomiştilor” e profesorul Marcel Sas-Adăscăliţii, director al Colegiului Naţional Octavian Goga din Marghita, care concurează pentru şefia acestei şcoli, dar şi pentru cele ale Colegiului Mihai Eminescu şi Liceului Onisifor Ghibu, ambele din Oradea.

Un alt marghitean, profesorul Iulius Timar, care a participat şi la ultimele trei concursuri pentru şefia IŞJ, candidează acum pentru direcţiunea a două şcoli: Liceul Tehnologic Horea din Marghita şi acelaşi Liceu Onisifor Ghibu din Oradea. Bihorel nu poate decât să le ureze succes tuturor candidaţilor. Şi fie ca de-acum înainte şcolile şi grădiniţele să aibă în frunte oameni pe care îi recomandă şi altceva decât carnetul de partid.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Lozoc Teodor | 11 octombrie 2016 20:10

    Concursul de directori este un mare”fâs”. La Marghita, membrii comisiei de examinare sunt foștii directori adjuncți de anul trecut, membrii PSD și doi reprezentanți ai primăriei, la fel, una susținătoare înfocată a domnului director, cealaltă, reprezentanta primarului, UDMR-ist aliat cu PSD!