La Muzică, studenţii îşi cântă dascălii

Fain scandal la Facultatea de Muzică! Un grup de 12 studenţi, mânaţi de cele mai pure sentimente revoluţionare, s-au revoltat împotriva a doi dascăli, familia Coresi, pe motiv că ăştia nu-i primesc la examene, iar dacă-i primesc, îi cad pe capete.

Dascălii în cauză locuiesc la Viena şi vin mai rar pe la Oradea. Oamenii se apără spunând că n-au nicio obligaţie de a trece toate loazele numai pentru că junii au pretenţii la diplomă. Treaba e chiar caraghioasă. Nu ştiu cât de mari profesori sunt cei incriminaţi, dar ştiu sigur că reclamagiii sunt nişte studenţi minusculi.

Păi, cum să te plângi că profesorii te pică la exame? Da ce, ai venit la Sorbonica să donezi sânge şi după aia să iei obligatoriu bonuri de masă? Ştii, treci. Nu ştii, pici. Oricum nimeni nu va observa că vânzătorul de la Metro are sau nu diplomă de muzician.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de unu | 29 iunie 2016 22:42

    epic:
    „Treaba e chiar caraghioasă. Nu ştiu cât de mari profesori sunt cei incriminaţi, dar ştiu sigur că reclamagiii sunt nişte studenţi minusculi.

    Păi, cum să te plângi că profesorii te pică la exame? Da ce, ai venit la Sorbonica să donezi sânge şi după aia să iei obligatoriu bonuri de masă? Ştii, treci. Nu ştii, pici. Oricum nimeni nu va observa că vânzătorul de la Metro are sau nu diplomă de muzician.”

    frumos.:)