Liber la tzucat: Miliţianul din Salonta care a hărţuit două adolescente şi-a bătut nevasta

Agentul Florin Vida, miliţianul din Salonta dat în gât de două adolescente pe care le-a hărţuit sexual, e din nou flăcău.

Nu de alta dar, supărat nevoie mare din pricina scandalului, individul şi-a descărcat nervii pe proaspăta soţie, caftind-o în ultimul hal, de a ajuns femeia la spital, iar apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat – şi cum îi stă bine unui vajnic om al legii – s-a dus la un chef în ţigănie.

Urmarea? Deşi proaspăt măritată, tânăra şi-a făcut bagajul şi a plecat de la domiciliul conjugal, dovedind încă o dată adevărul zicalei că cel mai deştept cedează. Ce va face poliţistul mai departe cu viaţa sa personală nu-i clar.

Cert e că, după ce Bihorel i-a dat în vileag pornirile bolnăvicioase, Vida s-a dat la fund şi a restricţionat accesul la  pagina sa de Facebook, unde tot mai multă lume îi transmitea, cum altfel, urări de bine…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de mihai33 | 29 iunie 2016 22:10

    nenorocitul…..asta e un gunoi si un analfabet
    Pe langa faptul ca are vicii dinastea jegoase precum bautura.bataia si hartuirea femeilor chiar nu il verifica nimeni daca are ceva in capul ala sec plin cu placi care sa umple golurile,pentru ca el amaratul de el nu stie nici numele sa si-l scrie!
    jeg împuțit!
    Solicitati cuiva din instituție sa il puna sa scrie 2 propozitii si daca apoi el le stie citi ce a scris eu imi retrag vorbele dar nicio sansa ca el nu e ajutat deloc de neuroni