Kiss în fund: Cum s-a rupt banca sub Alexandru Kiss, la Tribunalul Bihor

Incident zgomotos miercurea trecută la Tribunalul Bihor, în procesul intentat de DNA fostului baron al Consiliului Judeţean şi al UDMR, Alexandru Kiss, patronului Selina, Beniamin Rus, şi unor parteneri ai acestora, pentru învârtelile cu terenurile fostelor unităţi militare, aprovizionarea CET-ului, drumuri şi deszăpeziri.

Toţi împricinaţii s-au ridicat în picioare în momentul intrării în sală a judecătorului, dar când asistenţa a luat loc s-a auzit o bubuială zdravănă!

Una dintre băncile proiectate să susţină trei adulţi s-a rupt sub greutatea lui Alexandru Kiss şi a fiului său, Erwin, pe care politicianul îl duce la proces la fel cum în vremurile bune îl ducea la şedinţele CJ.

Amândoi au ajuns în fund, iar cei din jur au sărit să-i ajute să se ridice. Din fericire, scena s-a încheiat fără să se fi rănit careva, dar în bombănelile lui Rus, convins că dacă la renovarea Palatului de Justiţie firma sa primea şi contractul pentru mobilier, acesta ar fi fost mai trainic. Sau n-ar fi fost deloc…


*
*