Judecată cu circ: Călin Raita şi-a concediat avocaţii şi a recuzat completul într-un proces de înşelăciune

Scandal monstru joia trecută la Curtea de Apel Oradea, unde se judeca procesul de înşelăciune deschis pe numele cunoscutului dezvoltator imobiliar Călin Raita, cel care îşi ţepuise furnizorii plătindu-le mărfuri de vreo 700.000 lei cu file cec din partea unei firme pe care apoi a trecut-o pe numele unui sărăntoc.

Imediat după începerea dezbaterilor, afaceristul şi-a pierdut cumpătul, şi-a concediat pe loc toţi cei trei avocaţi, iar apoi a recuzat şi completul de judecată.

Motivul? Magistraţii i-au respins toate probele pe care voia să-şi clădească apărarea, iar asta l-a adus efectiv la disperare, căci speră să reducă din pedeapsa aspră pe care a încasat-o la Tribunalul Bihor.

Judecătorul Florin Filimon îl condamnase iniţial în acest dosar, ca pe-un criminal, la 10 ani de închisoare. Cert e că, în lipsa apărării, şedinţa a fost suspendată până săptămâna viitoare, când afaceristului i se va pune la dispoziţie un avocat din oficiu.

Bihorel înţelege oarecum nervii lui Raita, din moment ce, de la prima condamnare încoace, omul a plătit furnizorilor cea mai mare parte a pagubei, iar acum riscă să fie, vorba ceea, şi fără bani, şi „iubit” la puşcărie.

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de maya | 3 august 2016 21:11

  Un * fara pic de caracter care iarna te lasa fara curent si vara fara apa. Cand cumperi locuinte de la el tot e „in regula” ca dupa sa iti platesti din nou bransamentul la curent si sa-ti taie apa. Un dezvoltator de rahat. Ia exemplu de la alti dezvoltatori care stiu sa construiasca fara sa isi bata joc de locatari. Ca nu ati fost in stare sa ganditi de la inceput o modalitate de a taia apa individual, taiati la tot cartieru.

 2. >> Postat de legionarul | 11 iulie 2016 15:40

  tipic unui bandit un bandit care a furat toata viata lui

 3. >> Postat de legionarul | 11 iulie 2016 15:37

  raita daca\ este domn trebuia sa demonstreze…in rest este neam de traista care la un moment dat vindea in piata i oradea si taicasu avea 4 capre

 4. >> Postat de legionarul | 11 iulie 2016 15:34

  tipic unui bandit