Job pentru Corcheş: Cum şi-a găsit fostul PDL-ist un post de şef

Mai ţineţi minte că astă-vară fostul consilier local Dorin Corcheş a părăsit corabia plină de găuri a PDL-ului pentru bărcuţa – mai mică, dar pe val – a Partidului Conservator? Ei, bine, Bihorel a aflat, recent, şi preţul trădării.

Acum două săptămâni barosanul de la Direcţia Agricolă, Nicolae Hodişan (şi el ex-PDL-ist trecut la PC), a reuşit debarcarea din funcţie a lui Teodor Jurcuţ, şeful Oficiului Judeţean de Studii Pedologice şi Agrochimice, pentru a-l pune în locul lui pe Corcheş. Postul ar fi revenit PNL, dar liberalii au decis să-l lase pe Jurcuţ în pace pentru că omul e specialist şi, în plus, mai avea doar doi ani până la pensie.

PC-iştii nu i-au găsit alt nod în papură decât că a greşit întocmirea unor foi de drum pentru justificarea kilometrilor parcurşi cu maşina de serviciu.

Aşa stând lucrurile, celor doi PDL-işti deveniţi conservatori nu poate decât să le fie ruşine că sunt în stare să se caţere şi pe cadavre. Unul, Hodişan, ca să-şi păstreze funcţia de director, iar celălalt, Corcheş, ca să-şi procure una!


*
*