Ioneasca cea nervoasă

Celebra plagiatoare Daniela Smaranda Ionescu (foto), fostă decăniţă la Facultatea de Textile, a intentat BIHOREANULUI proces, pe motiv că i-ar fi ştirbit imaginea când a amintit din nou cum fusese ea condamntă penal pentru furt intelectual. Culmea e că, plină de tupeu, în faţa instanţei a susţinut inclusiv faptul că n-ar fi fost contactată telefonic de redacţie pentru a-şi spune punctul de vedere.

Confruntată săptămâna trecută cu listingul convorbirilor telefonice, ce dovedea că discuţia dintre ea şi reporter a avut loc, singurul argument al doamnei conferenţiar a fost o ieşire nervoasă şi vocală pe culoarele Justiţiei, prin care îl acuza pe autorul articolului că a făcut-o „troacă de porci” în ochii orădenilor.

Bihorel îi recomandă doamnei Ionescu să-şi păstreze, totuşi, cumpătul: în fond, ce mai contează o minciună gogonată spusă în sala de judecată pe lângă ditamai plagiatul?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de ganditorul din carac | 18 martie 2013 13:44

    mdea. pana ce nu scapam de nerusinatii astia nu facem treaba. insa au un model de neclintit taman in fruntea guvernului…ponta. apoi mai e mang. ea nu a zis ca e o facatura a lui basescu?
    tara asta e capusata de neaveniti de soiul asta, din temelii. nu te mai poti atinge de ei. antena 3 le e adapostul si toata diversiunea voiculesciana le confera incredere…DA! SE POATE!personal cred ca demersul d-voastra e unul benefic. insa nu e de-ajuns. ar trebui saptamanal sa scrieti articole, pe cat de dure posbil, la adresa tuturor politrucilor, pseudointelectualilor si tzaranoilor care ocupa functii cu miza si tin in mizerie societatea. trebuie sa perseverati pana ce le va fi rusine de propria umbra!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale