Insula de asfalt: O stradă din Oncea a fost asfaltată doar pentru că duce la cimitir (FOTO)

Rezonarea fiscală a municipiului, lucrare aflată în atenţia conducerii Primăriei, scoate la iveală situaţii surprinzătoare.

În încercarea de a inventaria străzile modernizate în ultimii ani pentru le încadra într-o categorie superioară de impozitare, funcţionarii au descoperit în inima cartierului Oncea, înconjurată de o mare de uliţe pietruite, strada Valea Nucului, singura asfaltată!

Lungă de 250 de metri, aceasta se leagă de şoseaua Matei Corvin prin strada Molidului, care este şi acum acoperită cu pietriş. Deşi ar fi fost normal ca asfaltul să înainteze progresiv, Valea Nucului a fost asfaltată „pe sărite” încă din 2011, la cerere expresă a UDMR-ului, care are aici un important bazin electoral.

Strada a fost modernizată nu pentru că ar locui aici vreun ştab udemerist, ci pentru că – întortocheată şi în pantă – duce la cimitir. Drum lin, deci, spre „capătul drumului”…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de cineva | 11 noiembrie 2013 08:54

    Dragă Bihorel, prima dată n-ar strica, să te documentezi un pic, că strada respectivă nu aparţine şi nici nu a aparţinut niciodată cartierului Oncea, fiind în Episcopia Bihor, n-are cum să apare în ”inima Cartierului Oncea”…