În urma regionalizării ANAF, clisa-i la Cluj şi brişca la Oradea

De ce ne-am temut nu am scăpat. În urma regionalizării haosul de până acum se va multiplica în funcţie de numărul judeţelor băgate în euroregiune. Încercând să împace capra pesedistă cu varza liberală, Liviu Dragnea, liderul incontestabil al persoanelor decedate dar active din punct de vedere politic, a mai fătat o mărgică.

Şefii ANAF se mută la Cluj dar mahării de pe frontieră rămân acasă, la Oradea. Adevărul este că ar fi fost păcat ca experienţa bimilenară a vameşilor orădeni să se piardă prin nişte birouri prăfuite la Cluj, unde oamenii habar nu au ce înseamnă un TIR intrat moca în ţară, un cântar defectat, o scrisoare de trăsură scrisă cu cerneală simpatică ori un CMR de un fals perfect.

Cum se apropie nişte ani electorali extrem de costisitori, nu trebuie neglijată nici cea mai mică sursă de profit. Bravo, domnule Dragnea! Ne bucurăm că te gândeşti la noi bihorenii în mod special şi la poporul acesta în mod general, conform principiului PSD-ist: la cei vii găleţi, la cei morţi hârleţ.


*
*