Ochii pe portofel! Celebrul recuperator Uscatu’ a fost eliberat din închisoare

Vă mai amintiţi, cu siguranţă, de cei doi celebri recuperatori orădeni, Viorel Pop, alias Uscatu’, constructorul hotelului Silver de pe Dealul Viilor, şi Florin Bota, zis Boti, arestaţi anul trecut în Austria după ce au deturnat un transport de ţigări în valoare de două milioane de euro după un scenariu copiat din filmele americane.

Pe 18 mai 2012, interlopii au atacat TIR-ul pe autostradă, cu cagule trase pe cap şi înarmaţi cu aparate electroşoc, i-au răpit şi abandonat pe şoferi în Ungaria, iar prada au ascuns-o, cu camion cu tot, într-un depozit din localitatea austriacă Wurmla. Aici au şi fost înhăţaţi, câteva zile mai târziu.

Ei bine, Bihorel a aflat că, dacă Boti mai are de stat în spatele gratiilor, Uscatu’ a fost eliberat din închisoarea austriacă şi s-a întors deja acasă. Ochii pe portofele, deci! Sau, care aveţi, pe TIR-uri!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Uscatull Turnatorul | 3 august 2013 07:47

    E usor sa scapi cand ii torni pe altii. Acum se va intoarce inapoi la hOtelul Banditilor Silver, si isi va relua chefurile cu banditi, talhari, ucigasi de copii (Paprika), si prostituate pentru politisti, procurori si judecatori corupti. Traiasca turnatoria care salveaza Romania.