Reparaţii Dorel SRL: Cum au „rezolvat” muncitorii de la Selina o lucrare făcută de mântuială (FOTO)

O reparaţie făcută de Primărie face cât trei avarii. Locuitorii străzii Căprioarei se plâng că din luna mai, de când le-a asfaltat firma Selina aleile pietonale din faţa caselor, au doar de suferit.

Turnat cu generozitate şi mai mult „ochiometric”, covorul asfaltic face ca apa să băltească pe trotuare sau să curgă în curţile oamenilor. Desigur, în ale celor care mai pot intra în bătătură!

Cum nivelul asfaltului depăşea pragul porţilor, unii orădeni s-au trezit cu ele blocate. Unul dintre locuitorii străzii a reclamat la Primărie calitatea lucrărilor, fapt pentru care pe 4 iulie o echipă de şantierişti au descins la faţa locului.

Înarmaţi cu târnăcoape, muncitorii au decopertat trotuarul de-a lungul intrării în curte cu un elan atât de puternic încât au spart şi betonul din stratul suport. Să fie siguri că poarta se poate deschide!

Când a terminat treaba, echipa şi-a strâns sculele şi a plecat lăsând în urmă trotuarul scobit şi plin cu denivelări.

Acum, proprietarul casei se şi teme să mai ceară Primăriei finalizarea lucrării. Nu de alta, dar dacă prima dată i-a blocat poarta iar a doua oară i-a săpat şanţ, la a treia încercare s-ar putea să nu mai poată deschide nici ferestrele. Numai aşa, să-i dispară cheful de petiţii…

16

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Ovi Selegean | 29 iulie 2013 15:49

    Datorita articolului dvs. luni 29 iulie ( binenteles nu a sesizarii depuse la primarie ) au purces la fata locului o echipa compusa din 3 persoane care cu multa amabilitate au lucrat la aplanarea situatiei asigurand sotia reclamantului ca f. urgent se va remedia situatia , iar in extremis intreband daca cumva reclamatul nu s-a certat cu d-l Patcas (probabil acel domn bine facut ce urma sa decida destinul lucrarii… )–-s-a confirmat ca binenteles ca nu s-a intamplat asa ceva – cine se pune cu un individ de peste 100 kg fie si doar contradictoriu ?…. insa presupunerea ca o posibila cearta ar fi dus la sistarea remedierii pune semne serioase de intrebare privind rolul deontologic al acelui reprezent constatator ……. revenim cu detalii