În Oradea oamenii în vârstă vor avea acces la butonul de panică

Minunată ideea ca oamenii în vârstă și singuri să aibă la dispoziție un buton de panică! De multe ori aceștia nu pot anunța în timp util Salvarea, dacă li se face rău.

Primăria a spus că se implică și ea în acest proiect care va face mai sigură viața celor în nevoi. La cum e organizată această țară, ar trebui ca sistemul cu butonul de panică să se generalizeze.

1. Să se introducă un buton de panică la alcoolici, care să sune la toate ABC-urile nonstop.

2. Când o femeie singură apasă butonul de panică, televizorul să se comute automat pe un program cu filme pentru adulți.

3. Când zappezi și din greșeală oprești pe canalul Antena 3, automat să se declanșeze butonul de  panică.

4. Butonul de panică să poată fi folosit și de elevii care au examen la Bacalaureat, de preferinţă imediat după aflarea subiectelor.

5. Cum Primăria va cofinanța proiectul, Ilie Bolojan se gândește să taxeze fiecare accesare de pe acest buton.

6. Szabo Odon insistă ca semnalul de pe butonul de panică să fie obligatoriu și în limba maghiară.

7. Șefii de la Consiliul Județean spun că ei nu vor accesa niciun buton de panică din două motive: pentru că le e lene și pe motiv de Bolojan.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale