Ilegal, normal: Fără a avea autorizaţie, un afacerist din Beiuş şi-a extins terasa până-n drum

Haosul instaurat de primarul suspendat al Beiuşului, Adrian Domocoş, îi dă bătăi de cap succesorului său, viceprimarul Gabriel Popa, care nu pare să biruie cu construcţiile neautorizate şi comercianţii indisciplinaţi. Sau nu vrea.

Oamenii locului s-au plâns lui Bihorel că, în fiecare zi de târg, parcul din centrul oraşului se transformă în talcioc, negustorii arămii etalându-şi zdrenţele şi vechiturile adunate de prin sate direct pe alei, bănci sau printre leagănele de copii.

Culmea nesimţirii e atinsă de patronul clubului Fortissimo, Daniel Liga, care, la doar o aruncătură de băţ de Primărie, şi-a extins terasa (foto) tumna până-n drum, lăsând strada fără trotuar şi gâtuind unica pistă de biciclete din oraş. Totul, fără vreo autorizaţie sau un aviz măcar.

De altfel, la câţi funcţionari au rămas nesuspendaţi în Primăria penală, nici nu prea avea cui să ceară…

5

5 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Beiusan 2 | 11 mai 2015 19:59

  Ziaristi de cacat. Nu e nici un trotuar blocat. Trotuarul este in spatele terasei iar poza facuta nu reflecta realitatea. Verificati stirile inainte de a le publica. Nesimtitilor si lingailor. Singurul care si-a pus terasa pe trotuar este Barz, cel care a si facut reclamatie la primarie cand a vazut ca Fortisimo isi renoveaza terasa. De ciudos si libidinos ce e. Iar pista de biciclete nu exista in Beius. Terasa a fost micsorata defapt pentru a da loc in caz de reabilitarea/largirea drumului care trece pe langa. Terasa este acolo de cel putin 9 ani. Sunteti niste ipocriti !

 2. >> Postat de Tino | 2 mai 2015 19:09

  Pistă de biciclete? În Beiuș? În zona aia? Voi sunteți siguri că ați fost în Beiuș? Trotuar blocat? Ipocriților. Cred că habar nu aveți pe ce lume sunteți. Poze cu trotuarul blocat aveți? Dar nu de la Bârz, de la Tornado, ci de unde pretindeți voi că e blocat. Aveți? Puneți o poză luată de peste drum a unei terase ce e acolo de ani de zile, dovadă fiind o simplă căutare pe Google Maps cu street view activat – https://goo.gl/maps/v13aY imagini din 2012 – și pretindeți că acum e construită, că trotuarul e blocat și alte mizerii
  Ipocriților. Ați primit probabil un text și o fotografie și le-ați publicat fără să verificați ceva. Ziariști ziceți că vă spune? Eu zic că sunteți niște mizerabili.
  Imaginea de aici e și mai relevantă https://goo.gl/maps/CS4eP
  Cum zic: niște mizerabili.
  Auzi dragă, pistă de biciclete în Beiuș. Mă umflă râsul. Cred că abia există pe undeva un proiect eventual, dar pistă? Eventual prin șanțurile lăsate după săpăturile pentru introducerea conductelor de apă, alea a căror bani au ajuns la tot felul de șmecheri și pentru care dau cu subsemnatul foști oficiali din primărie.
  A și încă o chestie: blog, neblog poate își asumă cineva cu nume și prenume ceea ce scrie să vedem și noi cine scrie mizerii și cine nu.

 3. >> Postat de alex | 1 mai 2015 00:17

  trotuarul nu este blocat.
  iar despre pista de biciclete nu stiu ce sa zic… nu sete marcata de fel….nici nu stiam ca exista in beius

 4. >> Postat de beiusan | 1 mai 2015 00:10

  care pista de biciclete????? care trotuar acupat ????? 10 m mai in dreapta ii trotuarul acupat defapt

 5. >> Postat de lol | 29 aprilie 2015 19:02

  Cum naiba e terasa in drum ? Doar renoveaza terasa si culmea ca a micsorat terasa cu aproximativ 2 m de la sosea , iar trotuarul e in fata terasei este acces de trecere a circa 5 oameni unu langa altu . aiurea stire :).