Ianoș Mang, greu de pensionat

Cel mai longeviv pesedist după Ion Iliescu, deja celebrul Ianoș Mang a trebuit să se confrunte cu un puci în cadrul organizației județene. Bihorel prezintă în premieră mondială aspecte din cadrul ședinței:

Felix Cozma – șeful tuturor funcționarilor publici – atrage atenția că, în contextul încălzirii vremii, soluțiile de îmbălsămare nu mai sunt așa de eficiente, așa că se impune înlocuirea domnului Mang.

Domnul Ioan Mang reacționează și atrage atenția că e atât de bătrân încât nici nu mai poate fi pensionat.

Primarul din Sânmartin, Cristian Laza, îi recomandă lui Mang să se așeze cu spatele la prăpastie și să facă un pas în spate.

Intervenție brutală a lui Ilie Bolojan! Acesta cere ca Mang să rămână șef la PSD, numai așa se asigură victoria categorică a PNL în alegerile locale și județene.

Ioan Mang se angajează să demisioneze, ocazie cu care vremea se schimbă radical, și pe Criș încep să curgă sloiuri de gheață în plină vară.

Unii membri cer intervenția conducerii centrale. Paul Stănescu reacționează și spune că acum a aflat cu surprindere că și în Bihor există organizație PSD, deși după rezultatele în alegeri nu s-ar zice.

Pentru mai multă transparență, mai mulți contestatari îi cer lui Mang ca mercurialul pentru posturile din deconcentrate să fie public.

Cadrele de nădejde stau strâns unite în jurul comandantului suprem, motiv pentru care lui Mang i-au trebuit 14 ore să spargă blocada ca să poată merge acasă.


*
*