Demisie la secret: Adjunctul Direcției Patrimoniu și-a depus demisia fără nicio explicaţie

Cel mai „norocel” director din Primărie a fost lovit de ghinion. Pradă unei slăbiciuni de moment, directorul adjunct al Direcţiei Patrimoniului Imobiliar, Cristian Popescu Norocel şi-a cerut, pe 15 septembrie, demisia.

Bărbatul şi-a înregistrat actul în secret, fără a-l informa pe directorul Lucian Popa, după care şi-a şi tras două săptămâni de concediu de odihnă, pentru a-şi potoli nervii.

Demisionarul s-a plâns apropiaţilor că ultimul premiu acordat de Bihorel, cel care dezvăluia că Norocel obişnuia să-şi pună subalternii să-l aducă şi să-l ducă de la muncă cu maşina instituţiei, încălcând astfel interdicţia impusă de primarul Ilie Bolojan, i-a pus capac.

De altfel, în speranţa că se va remarca în ochii edilului şef, Popescu a început să se plângă în ultimele luni că este extrem de surmenat, fiindcă, îngropat în responsabilităţi, nu îşi mai vedea capul de treabă.

Lucru care s-ar putea să nu fie întru totul o minciună: de o săptămână, de când a rămas fără Norocel, a venit rândul directorului Popa să devină inabordabil şi să se plângă de stres…


*
*