La duş cu primarul: Orădenii, invitați să facă un duș cald cu Bolojan, Mălan sau Birta

Imediat după debutul Toamnei Orădene, săptămâna trecută, orădenii au fost invitaţi la un altfel de festival, mai „cald”. Pe Facebook, ei au fost chemaţi la evenimentul „Fă un duş cu Bolojan, Mălan sau Birta”, creat de pagina denumită ironic „Tomy Popricaş”, după numele cântăreţului Tony Poptămaş, care-i inspiră pe unii şi îi enervează pe alţii postând citate lacrimogene pe Facebook.

„Vrei să te bucuri de weekend și să petreci cu stil Toamna orădeană, dar nu ai iar apă caldă și căldură? Edilii orașului te așteaptă la sediul Primăriei pentru a-și cere scuze și pentru a te invita să faci un duș cald! Prosop să îți aduci tu. Cheamă-ți și prietenii! Eveniment sponsorizat de Electrocentrale Oradea din banii tăi”, au descris „organizatorii” evenimentul, care s-a rostogolit pe net.

După cum se ştie, săptămâna trecută, toate apartamentele din oraş au fost private de apă caldă din cauza lucrărilor la reţele, iar în unele zone, precum Nufărul, furnizarea va fi reluată abia pe 10 octombrie. Deşi fac duşuri reci, e clar că orădenilor nu le-a „îngheţat” simţul umorului…


*
*