Hopa, a înviat Pásztor!

De când cu rateul curselor aeriene, dorința președintelui Consiliului Județean Pásztor Sándor de a sta în lumina reflectoarelor s-a mai diminuat. I-o fi spus probabil stăpânul său, Odeonul, să o lase mai moale cu poveștile că totuși trăim în țara care i-a dat pe Creangă și Ispirescu.

Totuși, nu s-a putut răbda să nu ne anunțe că după doi ani de rodnic mandat a reușit să fete o mărgică. Dintre vestitele parcuri industriale promise, iată că acela de la Tileagd are parte do veste bună. Și anume că se organizează licitația pentru introducerea utilităților și amenajarea infrastructurii.

Deci după doi ani de muncă în zadar, șefii județului sunt la faza de licitație pentru a trage apa. Apa pe munca lor probabil.

De aici drumul e foarte scurt. Urmează contestațiile, para-contestațiile, Curtea de Apel și alte angarale. Așa că riscul ca băștinașii din zona Tileagdului să ajungă să muncească în Parcul Industrial în mandatul lui Pásztor tinde spre zero barat. Totuși o realizare trebuie menționată. La cât s-a lălăit troica de la CJ, utilitățile vor fi introduse din propriul buget că banii din fonduri europene au fost păpați de mult.


*
*