Iubire cu forţa: O fostă angajată a Primăriei Oradea, judecată pentru hărțuire sexuală

Fostă administratoare din Orăşelul Copiilor, în prezent cea mai prolifică poetă a oraşului, care scoate pe bandă rulantă volume de versuri numai de ea înţelese, Mihaela Dindelegan are încă o nouă calitate. Cea de inculpată, trimisă în judecată de procurorii Parchetului Oradea pentru hărţuire, şi încă din aia sexuală.

Victima? Un fost coleg al femeii din Primărie, care a reclamat-o pentru că i s-a pus pata pe el într-atât încât şi-a luat apartament în blocul din faţa celui în care stă cu soţia, cu care Dindelegan a ajuns chiar să se porcăie în public din pricini de gelozie. Bărbatul se jură că nu i-ar fi dat apă la moară niciodată poetesei, dar Bihorel nu poate băga mâna-n foc, pentru că n-a fost de faţă.

Cert e că dosarul penal pornit pe numele lui Dindelegan a ajuns în faţa judecătorilor, care vor trebui să facă dreptate. Până atunci, însă, hărţuitul a scăpat de-o grijă măcar în Primărie, căci Bolojan a concediat-o pe Dindelegan. Oficial, pe motiv de reducere de personal, neoficial, sătul de scandal.

UPDATE:

Printr-un drept la replică adresat BIHOREANULUI, poeta Mihaela Dindelegan precizează că nu s-a pus niciodată problema existenţei vreunei hărţuiri sexuale, aşa cum greşit a menţionat premiul lui Bihorel.

„Vă solicit să reveniţi cu o rectificare (în aceleaşi condiţii în care aţi publicat articolul denigrator), ţinând cont de faptul că niciodată şi sub nicio formă în scandalul la care faceţi referire nu s-a folosit sintagma „hărţuire sexuală””, a transmis aceasta.

Citiți AICI continuarea!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Corina | 15 iunie 2023 08:25

    O cred in stare,seamănă cu mama ei,coate rupte,o cunosc și știu ce hram poarta atât ea cât si mama ei si fratele.
    Niște oameni nebuni la cap.