Iubire cu forţa: O fostă angajată a Primăriei Oradea, judecată pentru hărțuire sexuală

Fostă administratoare din Orăşelul Copiilor, în prezent cea mai prolifică poetă a oraşului, care scoate pe bandă rulantă volume de versuri numai de ea înţelese, Mihaela Dindelegan are încă o nouă calitate. Cea de inculpată, trimisă în judecată de procurorii Parchetului Oradea pentru hărţuire, şi încă din aia sexuală.

Victima? Un fost coleg al femeii din Primărie, care a reclamat-o pentru că i s-a pus pata pe el într-atât încât şi-a luat apartament în blocul din faţa celui în care stă cu soţia, cu care Dindelegan a ajuns chiar să se porcăie în public din pricini de gelozie. Bărbatul se jură că nu i-ar fi dat apă la moară niciodată poetesei, dar Bihorel nu poate băga mâna-n foc, pentru că n-a fost de faţă.

Cert e că dosarul penal pornit pe numele lui Dindelegan a ajuns în faţa judecătorilor, care vor trebui să facă dreptate. Până atunci, însă, hărţuitul a scăpat de-o grijă măcar în Primărie, căci Bolojan a concediat-o pe Dindelegan. Oficial, pe motiv de reducere de personal, neoficial, sătul de scandal.

UPDATE:

Printr-un drept la replică adresat BIHOREANULUI, poeta Mihaela Dindelegan precizează că nu s-a pus niciodată problema existenţei vreunei hărţuiri sexuale, aşa cum greşit a menţionat premiul lui Bihorel.

„Vă solicit să reveniţi cu o rectificare (în aceleaşi condiţii în care aţi publicat articolul denigrator), ţinând cont de faptul că niciodată şi sub nicio formă în scandalul la care faceţi referire nu s-a folosit sintagma „hărţuire sexuală””, a transmis aceasta.

Citiți AICI continuarea!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale