Graţie şi dizgraţie: Protejata lui Mang a devenit secretar executiv al PSD Bihor

Organizate în familie şi desfăşurate în absenţa presei, alegerile pentru desemnarea celor 21 de membri ai Biroului Executiv al PSD Bihor au consfinţit deplina înstăpânire a preşedintelui Ioan Mang, şi el recent reales, fără contracandidat, peste filiala judeţeană.

Pentru a şi-l „fideliza” pe viceprimarul Oradiei, Ovidiu Mureşan, pentru acesta a fost inventată o funcţie de preşedinte executiv, iar între cei 17 vicepreşedinţi şi-au găsit loc toţi cei care au vrut să se împăuneze cu o asemenea poziţie, mai puţin deputatul Ioan Roman, căzut în dizgraţie din cauza bănuielii (neîntemeiate) că ar fi îndrăznit să-i ia locul lui Mang.

Şi mai amuzant e că funcţia de secretar executiv a revenit, fireşte că prin vot, fostei şefe de cabinet senatorial a lui Mang, Ana-Maria Tiron, poreclită deja de pesediştii mai hâtri „blonda noastră”. Şi nu din cauza capacităţii organizatorice, şi nici a culorii părului…

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de martolea | 24 mai 2013 06:57

    RUSINE! VA BATETI JOC DE D-NUL MANG CU NERUSINARE. SPERIATA AIA CU 2 PICIOARE/METRU (CRED CA POARTA NR. 42 LA PANTOFI!) NU POATE AVEA ACCES SI NICI SUCCES DECAT LA OCTOGENARI CU INDULGENTA, ARE UN TRECUT SI UN PREZENT EXTREM DE DUBIOS SI TREBUIE DUSA LA SCOALA DE CORECTIE ( INREGISTREAZA CONVORBIRI!). UN OM DE VALAOAREA DOMNIERI SALE NU SE COMPROMITE CU CRESTINE, ( CA SA NU DISPARA O LITERA DIN PRECEDENTUL CUVANT – RESPECTIV S-UL). SIGUR AVETI CEVA CU PSD-UL DAR NU AVETI SANSE. NU CU EXPIRATELE CARE SE FAC SECRETARE ORICUM DAR AU O NOAPTE PERMANENTA IN CAP COMPROMITETI VOI O FORMATIUNE POLITICA. MAI CUGETATI PUTIN CA ESTE MAI BINE SI SCRIETI MAI TARZIU COMENTARII.

  2. >> Postat de Romanul Simplu | 23 mai 2013 22:49

    Porecla ei este` E vita Pe ron` pe traducere adica ` este vita pe banii` !:))=))Am mai zis-o asta si -au suparat multe multe borfete din PeZSeDe Bihorcare au functii importante in institutiile bihorene `Ce nu poate 10 barbatii cu capul poate o femeie (femei borfete dinPeSZeDe Bihor) cu courul !:))=))Nu toate femeile din PSD Bihor sunt asemeni Anei Tiron si fraulein T , sunt destule femei harnice corecte cinstite care au muncit pt PSD Bihor dar nu au fost evidentiate si avansate pt ca nu s-au pretat la ce afacut Ana Tiron :))=)) HAi SICTIR da-o drecu de borfeta!:)0=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.

  3. >> Postat de Carp III | 23 mai 2013 19:46

    Dacă şi Mang îşi ia amantă, eu mă duc la biserică să mă rog la EL, bine-nţeles, să vină înapoi PDL-ul şi blondele lui.