Govoreanu stă mai mult prin Tribunale decât un judecător

Patronul firmei 3G, Ion Govoreanu, aflat actualmente la puşcărie pentru un mizilic de fraudă de 1,6 milioane de lei, vine la Tribunal mai des ca un grefier sau un judecător. Omul are la activ şi un tun adevărat, de peste 20 de milioane de euro, iar în acest  proces a încercat vestita tactică a fotbaliştilor români, adică temporizarea.

Pentru asta l-a năimit pe avocatul Mateuţ, cel mai mare specialist în excepţii, amânări şi temporizări. Dar se pare că excepţiile numai bine ce au întărit regula, aşa că judecătorul a refuzat toate observaţiile apărătorilor şi va da verdictul peste două săptămâni.

Nu bine a plecat 3G-ul înapoi pe priciul său că a aflat că mai are o bubă pe cap, din nou un fleac de evaziune, de apoape un milion de lei. Am calculat că dacă vrea să scape în mai puţin de 5 ani va trebui să scrie măcar 5.476 de cărţi de mare valoare ştiinţifică. Păi, dacă Jiji Becali a scris vreo trei fără să cunoască literele, de ce nu ar fi în stare şi Govo de asemenea ispravă?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale