Plevuşca de partid: Babău și Butișcă își „aranjează” neamurile în funcții

În timp ce barosanii adevăraţi din PSD Bihor dau din coate pentru ca, după mazilirea liberalilor încă rămaşi prin deconcentrate pe posturi de director şi de director adjunct, acestea să le revină lor, plevuşca freamătă şi ea, chiar dacă pentru mize mai micuţe.

Bihorel a aflat, de pildă, că Stela Babău, consilieră judeţeană şi concomitent directoare la Agenţia Ecoland din subordinea Consiliului Judeţean, care recent şi-a aranjat fiica plasând-o consilieră a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, trage tare să-şi rezolve şi soţul, pe Viorel Vasile Babău, nu demult scăpat de condamnare într-un proces de evaziune fiscală, priponindu-l şef peste filiala APIA din Beiuş.

La fel, după ce a căpătat un post de director adjunct la ABA Crişuri, o altă consilieră judeţeană, Valentina Butişcă, şi-a plantat fiul, pe Andrei Butişcă, drept consilier al noului deputat Dumitru Gherman. Chiar dacă de profesie este absolvent de Teologie, că doar Partidul are nevoie de mijlocire şi la Cel de Sus…


PRECIZARE:
Babău: „Nu vreau să lucrez la stat”

În legătură cu informaţia de mai sus, dl. Viorel Vasile Babău a ţinut să facă următoareale precizări: „Este totalmente neadevărată. Nu am lucrat niciodată la stat, ci doar în sectorul privat, şi nici nu am intenţia de a lucra la stat, nici la API, nici în altă parte”.

Bihorel face cuvenita precizare, rămânând ca viitorul să confirme această declaraţie.


*
*