Frăţia miliţienilor: Poliţiştii care parchează neregulamentar scapă de amenzi (FOTO)

Aţi primit vreodată o amendă de parcare? Sunteţi cetăţean de categoria a doua! Şoferii „bazaţi” sunt scutiţi de amenzi şi iertaţi de ridicarea maşinii chiar de poliţiştii chemaţi să aplice sancţiuni.

Un orădean care a sunat marţea trecută la Poliţia Locală pentru a reclama şoferii care şi-au parcat maşinile pe strada General Henri Berthelot, chiar la umbra semnului „Oprirea interzisă”, a avut surpriza să vadă că hingherii s-au prezentat la faţa locului, au verificat maşinile şi… au plecat.

Explicaţia e simplă. Curtea blocului este folosită ca refugiu de poliţiştii din Parcul Traian care nu vor să plătească parcare, iar echipajul a simţit că nu era cazul să-şi amendeze tocmai colegii.

„Hingherii” au recunoscut maşinile poliţiştilor după abţibilde cu însemnele IPA (Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor) lipite pe parbriz, uneori şi câte două!

Culmea ironiei e că o parte din maşinile scutite aparţin nu unor poliţişti, ci unor şmecheri care şi-au făcut rost de însemne de la prieteni în uniformă. În fond, de multe ori nici nu există vreo deosebire între unii şi alţii…

2

2 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de john | 19 decembrie 2014 20:26

  Un articol de doi lei .Anul 2014 am platit trei amenzi chiar in parcarea din fata SPR unde lucrez pentru ca nu am avut tichet de parcare in geam . Respectivele insemne IPA nu inseamna nimic si oricine si le poate procura asta nu inseamna ca sunt politisti sau au fost procurate de la politisti .

  • >> Postat de Fratele "milițian" | 22 decembrie 2014 00:26

   Tovarășe,

   1. Am luat și eu câteva amende de parcare în cursul ultimilor ani, nu are legătură IPA cu amenzile de parcare.
   2. Data viitoare nu mai poza autoturisme ce nu îți aparțin de la geamul apartamentului, nu de alta … dar poate un proprietar nemulțumit te va cadorisi cu niște ouă în geam. :))
   3. Folosește aplicația Oradea City Report, e mai practic și mai eficient.
   4. Cred că plătim suficient impozit la primăria Oradea + Vigneta, ca să parcăm fata taxă … asta așa ca să înțelegi ceea ce alții nu înțeleg.

   Sărbători fericite tuturor!!!