Francezii sunt disperaţi că ţiganii noştri le decolorează naţia

Ani de zile fraţii noştri de gintă latină s-au chinuit să importe din Africa cetăţeni de culoare care să le mai amelioreze rasa. Când numărul acestora a scăzut au apelat şi la magrebieni, ba chiar şi la vietnamezi. Aşa se face că, acum, dacă te plimbi cu metroul prin Paris şi arunci o banană în primul vagon brusc se goleşte restul garniturii.

Ei bine, s-au trezit şi ţiganii noştri să ia cu asalt patria lui Napoleon. Prezenţa lor în Franţa este deranjantă pentru că dacă se apucă să se corcească cu omul nou francez va ieşi un produs mult mai depigmentat. Iar chestia asta nu poate fi tolerată de politicienii francezi, mai ales că au intrat în campanie electorală. Deci francezii au zis-o cu subiect şi predicat că n-o să pupăm Schengen decât cel mult în cur, dacă nu ne retragem pirandele în Carpaţi.

Fraieri şi francezii ăştia, dacă aveau răbdare câţiva ani precis că în naţionala de fotbal mai răsărea un puradel care să se armonizezez cu echipa, că acum tare rău îi şade albului ăla rătăcit în primul 11.


*
*