Fostul procuror Alexandru Lele va fi vedetă de film

La Oradea s-au turnat câteva cadre din filmul care va povesti viaţa, şi mai ales sinuciderea procurorului Panait, cel venit să-l lege pe Alexandru Lele pe motiv că a îndrăznit să-l aresteze pe petrolistul Adi Tărău.

Cum pe vremea aia Adrian Năstase nu credea în arestările de vineri seara, Tărău a fost eliberat, iar Lele a fost suspendat. Acum, de când Năstase e şef de cameră, are gamelă din aur şi tinetă din argint, se poate vorbi din nou despre acest subiect delicat.

Lele, ajuns între timp avocat, a mai avut contacte cu filmul. Mai exact, era să câştige un Oscar pentru cel mai bun film la piramida nazală după ce omul de afaceri Radu Pentie i-a zdrobit nasul, acum câţiva ani, în urma unei dispute academice, în care argumentele au fost înlocuite de rozeta de la robinet.

Scenaristul filmului nu a vrut să ne spună dacă la final eroul principal o dă la întors, moare sau, mai rău, intră în politică…

1

1 Comentariu

*
*

 1. >> Postat de I.Horge | 29 aprilie 2014 16:39

  Va propun o provocare: sa rezolvam noi cazul acesta. Eu

  nu stiu nimic despre aceste subiecte. Ce fel de om era

  procurorul Panait? Care sunt imprejurarile mortii lui? Ce

  cazuri avea pe rol in acel moment? Cine este petrolistul

  Tarau? De ce este Lele acum minus procuror?

  Lele a indraznit sa-l

  aresteze pe petrolist si de aici supararea procurorului Panait care mai apoi s-a sinucis, sa fim seriosi mai degraba cred ca totul este o facatorie pentru a distrage atentia de la cine stie ce!