Fidelitate cu urzici: Cornel Borza ar fi votat bugetul ca să se pună bine cu șeful PSD Bihor

Cântăreţul de muzică populară Cornel Borza, celebru pentru „hitul” ce pare să-l caracterizeze, „Tepe-lepe pân’ urzici”, a devenit eroul a vreo 3.000 de angajaţi din Consiliul Judeţean şi din instituţiile subordonate, după ce şi-a trădat partidul, PNL, votând pentru aprobarea bugetului pe 2018 şi făcând astfel posibilă plata salariilor pe aprilie.

Deşi în şedinţă a reacţionat ca şi cum ar fi făcut-o din greşeală, arătându-se surprins şi amuţind în faţa presei, nu puţini sunt convinşi că folcloristul a jucat teatru.

De fapt, zic chiar cunoscuţi de-ai lui, Borza ar fi vrut să se pună bine cu şeful PSD Bihor, Ioan Mang, ca să capete cântări, şi deci bani, la Zilele Comunelor cu primari pesedişti, dar şi funcţia de director artistic al Ansamblului Crişana după ce colegul său Leontin Ciucur va fi pus interimar, în locul mazilitului Daniel Vulcu, la şefia Teatrului Regina Maria.

Un alt scenariu, de tip umor grotesc, a fost avansat pe grupul Bihorul Nostru de pe Facebook de un fan care l-a lăudat pe Borza, zicând că „merită să fie noul director al Teatrului Regina Maria!”. Hop, numa’ aşe’!


*
*