După Sorbonica avem și Cambridge

Veste minunată pentru tineretul studios. După ce că avem o facultate numită Sorbonica, iată că în curând va funcționa la Oradea și o şcoală Cambridge!

Dacă tot au venit străini în parcul industrial, era normal să se facă o școală cu predare în limba engleză. Asta după ce pe la anumite școli se predă și în limba chineză, cel puțin așa au impresia copiii care se uită nedumeriți la tablă.

Nu e rău că apar astfel de școli și sunt convins că mulți orădeni își vor trimite odraslele la această școală, la fel cum prin alte părți ale țării liceele în germană, engleză sau spaniolă sunt luate cu asalt de vorbitorii nativi de limbă română. Interesant este că liceul englez este o creație a lui Gulen, dușmanul lui Erdogan.

Numai așa o să ne trezim cu ienicerii la porțile Cetății, pe motiv că-l sprijinim pe dușmanul de moarte al sultanului de la Ankara.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale