S-a întâlnit hoțul cu prostul la Aeroport

Că suntem tratați mai rău decât o țară bananieră e de domeniul evidenței. OMV-ul are tupeul să ceară mai mulți bani de la Statul Român pentru ecologizare, decât au dat ei pe toate bogățiile subsolului patriei.

În acest timp, guvernanții – în loc să mărească redevențele la cotele pieței – se dau de ceasul morții să scape de pușcărie prin legi făcute pe genunchi.

Acum un alt exemplu de la austrieci. Firma care a construit aeroportul cere bani în plus pe motiv că a adus utilaje și nu a avut front de lucru cu ele.

Păi, cum se face atunci că au terminat cu o zi mai devreme lucrările? Sigur, prost nu e cel care cere, ci cel care dă, dar parcă nu le-ar strica tupeiștilor ăstora o interdicție de a mai lucra în România, măcar cât durează procesul prin care speră să-și recupereze banii.

Sper că șeful Aeroportului, Ghiță Pasc, să aibă prezența de spirit de a-i aștepta pe reprezentanții șantieriștilor, conform ospitalității românești, cu pâine, sare și un par rupt din gard.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale