După Bolo, dezordinea: La Înmatriculări nu se mai dau numere de ordine fiindcă aparatul s-a defectat… de 5 ani

Bihorenii care îşi schimbă maşinile cumpărate acum 7-8 ani ani cu altele, deci nevoiţi să treacă din nou pe la Serviciul de Înmatriculări Auto, se plâng că ordinea instaurată de „tartorele” Ilie Bolojan pe vremea când era prefect s-a dus naibii. La propriu!

Dacă în 2005 Bolojan punea rânduială în serviciile publice din subordinea Prefecturii obligând Înmatriculările la un sistem transparent de deservire a cetăţeanului după regula „primul venit, primul servit”, iar în instituţie a fost montat un dispozitiv ce elibera numere de ordine şi afişa pe ecrane, la fiecare ghişeu, cui îi vine rândul în ordinea numerelor primite, în prezent instalaţia nu mai funcţionează deloc.

Aşa că, dacă te aşezi la coadă, dar între timp ţi se face de-o plăcintă sau te trec nevoile, trebuie să fii conştient că la întoarcere ţi-ai pierdut rândul.

Bihorel a aflat că sistemul cu numere de ordine s-a defectat deja de 5 ani, iar cum firma care l-a montat, aparţinând unui suedez, nu mai există, funcţionarii au încercat să-l repare pe cont propriu, fără succes.

Nasol cu adevărat este, însă, că niciunul dintre prefecţii care s-au perindat de atunci n-a considerat că ar fi bine să achiziţioneze un sistem nou, mai ales că nici n-ar costa mare lucru. Numai să fi vrut şi, desigur, să le fi plăcut ordinea.

(foto: arhivă)

Citiţi pe această temă şi articolul Replica Prefecturii: Înmatriculările funcţionează normal şi fără numere de ordine, dar va fi deschis încă un ghişeu

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de che guevara | 9 decembrie 2015 12:49

    corect.! felicitari. acelasi lucru se intampla si la cadastru